четверг, 27 августа 2009 г.

Відповіді на питання.

1. Чому сервіси веб 2.0 називаються соціальними?
Можливо тому, що їх можуть використовувати всі бажаючі, у будь яких сферах діяльності: у роботі, у навчанні, при створенні власних і колективних проектів. Вони є найкращою допомогою тому, що все можна знайти дуже швидко у будь-якому місці.
2. Де в роботі вчителя ви бачите можливість використовувати сервіси ВЕБ 2.0?
Їх можна використовувати на будь-якому уроці. Все залежить від творчого мислення вчителя і матеріалу, який він хоче надати в даний момент. Геосервіс Панорамио, наприклад, можна використовувати на уроках географії. Крім того, дуже зручно зберігати свої власні розробки у Документах або у Закладках на сервісі Google, де їх завжди можна знайти у разі необхідності.
3. Чи будете використовувати ці сервіси в своїй роботі з учнями?
Звичайно! Якщо є така можливість, то її необхідно використовувати. Тим більше, що учням це допоможе у подальшому навчанні.
4. Який із сервісів Вам сподобався найбільше? Чому?
Всі сервіси подобаються, бо у кожного своє призначення.
Більше всього сподобався сервіс Google, тому що там є все необхідне для роботи: Документи, Закладки, Календар, Пошта і т.д.
Також сервіс Панораміо, у якому можна заочно мандрувати по містах і країнах.

1 комментарий:

  1. Погоджуся з Nelly, сервіси ВЕБ 2.0 дуже цікава та корисна річ. Завдяки їм перед вчителями відкриваються нові можливості щодо отримання та подання учням нової, актуальної та цікавої інформації.

    ОтветитьУдалить